Vlooienmiddel kopen? Ontwormingsmiddel kopen? Tekenmiddel kopen? Hier vind u het beste voor uw hond en kat.

Vlooienmiddel kopen, wormenmiddel kopen en tekenmiddel kopen, doet u voordelig en snel bij ontvlooienenontwormen.nl. Dé specialist op het gebied van vlooienbestrijding, tekenbestrijding en ontwormen.

Vlooienkuur hond en kat

Houdt uw vlooienkuur voor uw hond of kat goed bij. Elke hond of kat krijgt er vroeg of laat last van; vervelende bijtende vlooien in de vacht. Een crime voor uw huisdier! En als u ze ziet krabben dan bent u eigenlijk al te laat. Het is dus zaak uw hond en kat tijdig te ontvlooien en dat vervolgens goed bij te houden.
Meer weten over ontvlooien van uw hond, en/of ontvlooien van uw kat

Wormenkuur hond en kat

Een wormenkuur voor uw hond of kat is zeer belangrijk! Wormen bij uw huisdier zijn minder goed zichtbaar. Maar ze kunnen uw kat of hond behoorlijk in de weg zitten. Ook hierbij is het dus zaak dat u ze van jongs af aan een goede wormenkuur aanbiedt. Uw pup of kitten ontwormen voorkomt nare gevolgen zoals een groeiachterstand want jonge dieren lopen meer infectiegevaar. Maar ook bij volwassen honden of katten is het zaak te blijven ontwormen.
Meer informatie over ontwormen van uw hond, en/of ontwormen van uw kat

Tekenmiddel hond en kat

Een goed middel tegen teken voorkomt dat uw hond of kat gebeten wordt door een teek. Een beet van een teek kan de Ziekte van Lyme tot gevolg hebben en die ziekte kan, met name bij honden, erg gevaarlijk zijn. Het is daarom van belang uw huisdier te blijven beschermen tegen teken en tekenbeten.
Lees alles over teken bij hond, en/of teken bij kat