Over Ontvlooien en Ontwormen

Ik ben Kathleen den Dekker-van Peteghem ,

Eigenaar en hoofd trainer bij The Dog Company (sinds 2-2009) en Ontvlooien en Ontwormen (sinds 12-2017)
Eigenaar van Jack, Australian Shepherd (29-11-2014)
Mama van Joey (30-04-2014) en vrouw van Frank

Honden zijn mijn passie, al van kinds af aan was ik altijd bezig met de honden die we thuis hadden. Zodra ik goed en wel kon lopen begon ik de honden trucjes te leren en als ik verdrietig was kon ik bij hen steun zoeken.

Op de middelbare school vond ik de algemene vakken maar saai en zocht ik naar een andere opleiding. Zo ben ik, ondanks dat ik ruim verder kon op de HAVO, op mijn 15e gestart op het MBO Dierenverzorging met veterinaire ondersteuning niveau 4. Hier kon ik meer mijn ei kwijt en had ik het idee eindelijk iets nuttigs te leren. Naast deze opleiding begon ik ook met de opleiding Hondentrimmen en toen er gekozen moest worden of we bedrijfsmatig gingen afronden of als dierenartsassistente deed ik gewoon allebei.

Na het MBO stroomde ik door naar het HBO Dier- en Veehouderij en ondanks dat ik alle dieren leuk vind bleef ik me specialiseren op het gebied van honden en volgde ik ook instructeurscursussen. En toen de mogelijkheid op mijn pad kwam om af te studeren met een eigen bedrijf ben ik de uitdaging aangegaan en ben ik in 2009 afgestudeerd via de richting Topklas Ondernemen met The Dog Company.

Ik begon met het geven van privétrainingen en adviseerde regelmatig bepaalde producten, helaas kon de dierenwinkel niet altijd voorzien in het advies waarvoor ik de klant doorstuurde of hadden ze simpelweg niet de producten die nodig waren. Zo is de verkoop van artikelen erbij gekomen en door een steeds groter wordende vraag vanuit heel Nederland én België werd er een webshop opgericht. In 2017 kwam daar ontvlooienenontwormen.nl bij.

Inmiddels uitgegroeid tot een shop met een uitgebreid aanbod voor baas en hond, waarbij ik let op hoogwaardige kwaliteit met een betaalbare prijs. Tevens importeren we zelf producten uit het buitenland. Vooral de eigen ervaringen thuis en bij de trainingen zijn van invloed.

Veel plezier op onze shop en voor advies mag u altijd contact met me opnemen!

KvK-nummer: 20149682

BTW-nummer: Op te vragen via het contactformulier.

The Dog Company
President Roosevelstraat 29
4587LA Kloosterzande